Passion for green fashion

Vi har hjerte for miljøet og hverandre. 

VERDIER

Våre verdier handler om å ta vare på det som betyr noe for oss. Vi ønsker å være både engasjerte og rause medmennesker og forvalte våre ressurser på en ansvarlig måte. ZTIL har i dag flere fokusområder for bærekraftigmote.

VELDEDIGHET

Vi tar imot dine brukte jeans. Den gamle kjære buksen din styles og får et nytt liv hos en kvinne i Ukraina. Buksen må være ren og hel når du leverer den inn til oss. Du får kjøpe en ny jeans med 10% rabatt eller får med et gavekort du kan gi til en venn. Så enkelt og så stor betydning. 

MILJØ

Vi er selvsagt opptatt av miljøet vårt. Vi har bare en jord og den vil vi ta vare på. Vi har derfor valgt å bruke resiruklert plast og miljøvennlig papir i våre poser. Vi tar 2 kr. for posene og det er fordi vi sammen setter fokus på hvordan vi bruker handleposer. Våre poser er sterke og gode slik at de kan gjenbrukes. Derfor spør vi deg om du vil ha pose når du handler hos oss. Sammen tar vi ansvar. 

HISTORIE

Ztil ble startet av gründer Wenche Ydstebø i 1995 som Din Ztil. Etter 25 år var det tid for en oppgradering av navnet og i dag er vi ZTIL.  Ztil er en lokaleid multibrand kjede. Vi har gjennom årene hatt mange ZTIL butikker, men i dag finner du oss på Magasin Blaa i Stavanger sentrum, Tvedtsenteret på Forus og  M44 på Bryne. 

ANSATTE

ZTIL har engasjerte medarbeidere som er lidenskapelig opptatt av fashion og styling. 

STYLING


Våre medarbeidere veileder deg gjerne i valg av farger, fasonger og kvaliteter og finner antrekk som kan kombineres på flere måter. Dette gir en garderobe som varer lenge og er mest mulig bærekraftig.

BRANDS


ZTIL satser på skandinaviske merker. Vi velger leverandører med fokus på resirkulerte og organiske materialer. Esprit er et av våre merker med et sterkt grønt fokus. Vi prøver hele tiden å lytte til kundens ønsker og følger nøye med på motebildet slik at vi får en spennende varepakke. ZTIL kjøper inn varer etter behov og ikke i store volum og vi er opptatt av bærekraft gjennom alle ledd. I dag består vår garderobe av disse foretrukne leverandørene: Numph, Pulz jeans, Kaffe, Esprit, Rue de Femme, Saint Tropez, Ilse Jacobsen, Ane Mone, BTF-CHP, Copenhagen Shoes og Re Designed. 

ANSATTE 
ZTIL har engasjerte medarbeidere som er lidenskapelig opptatt av fashion og styling. Du er velkommen til å booke en ZTIl stylist gratis for veiledning om farge og stil, kvaliteter og trender.

EVENTS


ZTIL har flere ulike  Fashionista events i butikkene med spennende innhold. For oss handler det om mer enn å selge varer. Vi ønsker å gi deg inspirasjon, gode opplevelser og gleder i hverdagen. Vi ønsker å gi noe tilbake til deg. 

SHOPPINGMENY

I disse tider har det vært viktig for oss å tilpasse oss markedets behov. Vi har tilbyr derfor kundene å handle på den måten som passer best for den enkelte. Vi har åpne butikker, videoshopping, drømmepakker, book en stylist og nå også  i nettbutikk. 

LOKAL HANDEL/NETTBUTIKK


Vi er en liten multibrandkjede med lokalt eierskap i Rogaland, og våre ansatte bor her med sine familier. Vi er opptatt av vårt nærmiljø og mener at lokalsamfunnet er tjent med å ha oss i markedet. Både som næringslivspartner og med vårt fokus på dette. Nå vil vi med nettbutikk også nå ut til hele landet med vår filosofi. 

TILBAKEMELDINGER

ZTIL skal være en butikk for og av deg. Vi ønsker derfor svært gjerne tilbakemeldinger om det er noe du ønsker vi skal forbedre. Send oss gjerne en epost til Birte. Mail: drift@dinztil.no

VELKOMMEN TIL HYGGELIG HANDEL - GOD FORNYELSE!

Passion for green fashion